Seminari

U Sofiji uspješno završeno četvrto izdanje CEV trenerske konvencije

U nedjelju je uspješno završena četvrta CEV trenerska konvencija u Bugarskoj na kojoj su učestvovali nastavnici projekta OSCG “Besplatna škola odbojke”, Nebojša Božović (Berane), Fadil Kardović (Rožaje), Zoran Vojinović (Žabljak), Željko Cmiljanić (Pljevlja) i Zoran Perutović (Nikšić).

Na samom početku, pedsjednik CEV-a, Aleksandar Boričić i predsjednik Odbojkaškog saveza Bugarske Ljubomir Ganev, poželjeli su dobrodošlicu za više od 160 prisutnih na događaju, a prisutnima su se obratili Erika Hodžsona iz SAD i Angiolina Frigonija iz Italije, koji su bili govornici na konvenciji u sportskoj dvorani Levski Sofija.

Poslednji dan trenerske konvencije CEV-a protekao je u razmjeni iskustava, ideja i timskog rješavanja zadataka svih učesnika. Tokom tri dana, 160 trenera i nastavnika fizičkog vaspitanja steklo je nova znanja u struci, kako od renomiranih međunarodnih govornika, tako i od svojih kolega.

Program konvencije je obuhvatio i poseban kreativni kurs (radionicu), koji je održan u konferencijskoj sali Vitoša, hotela Vitoša Park, a imao je praktične zadatke koji su angažovali svakog učesnika.

Povezani članci

Back to top button