Novosti

Treća sezona “Besplatne škole odbojke” OSCG u toku

Projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore “Besplatna škola odbojke” nastavljen je i u trećoj sezoni.

U Osnovnoj školi “Salko Aljković” u Pljevljima, bivši reprezentativac Crne Gore Ivan Ječmenica održao je trening polaznicima škole odbojke. Rođeni Pljevljak izrazio je spremnost da nastavi da pomaže u obrazovanju djece i nastavnika koji rade sa njima.

Djeca koja učestvuju u projektu Odbojkaškog saveza Crne Gore iz škole “9. maj” u Bijelom Polju učestvovala su na opštinskom i regionalnom takmičenju, osvojili su prvo mjesto i plasirali se na državno školsko takmičenje na kom su osvojila drugo mjesto. Učesnici projekta koji su postigli ovaj odličan rezultat, pod vođstvom nastavnika i trenera Dragana Maškovića, su: Amin Kujović, Luka Rovčanin, Belmin Hodžić, Ajlan Kujović, Alan Kujović, Aleksandar Stanišić, Dženis Halilović, Adis Kapetanović,  Pavle Knežević, Mirza Mujović.

U Bijelom Polju, OŠ “Dušan Korać” počela je sa školom odbojke u okviru našeg projekta. Ova škola se nalazi u centru grada, u novosagrađenoj zgradi sa izvanrednom dvoranom.

Aktivnosti projekta OSCG “Besplatna škola odbojke” nastaviće se nakon početka drugog  školskog polugodišta.

https://inside.cev.eu/articles/development/volleyball-community-grows-further-in-montenegro-through-free-volleyball-school-programme/

Povezani članci

Back to top button