Novosti

Održan sastanak učesnika CEV školskog projekta

Generalni sekretar OSCG Ivan Bošković na sastanku prezentovao kako OSCG sprovodi veoma uspješne projekte "Besplatna škola odbojke" i "EKO mini odbojka"

Čak 22 menadžera i lidera CEV školskih projekata, iz isto toliko nacionalnih odbojkaških federacija, okupila su se u ponedeljak i utorak u sjedištu evropske odbojke u Luksemburgu – dok su se još tri pridružila onlajn – na željno očekivanom i veoma produktivnom sastanku u obliku radionice za pomoć menadžerima i liderima CEV školskih projekata da poboljšaju kvalitet i kvantitet svojih aktivnosti.

Ovoj dvodnevnoj radionici CEV-a ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovao je generalni sekretar Ivan Bošković.

Bošković je na sastanku prezentovao prisutnima kako Odbojkaški savez Crne Gore sprovodi veoma uspješne projekte “Besplatna škola odbojke” i “EKO mini odbojka”, koji su dio CEV školskog projekta.

Menadžeri CEV školskih projekata bili su podijeljeni u grupe nakon svake kratke prezentacije kako bi razmotrili i diskutovali o idejama o tome kako da se pozabave ciljevima i preprekama u okviru svojih nacionalnih federacija, kako bi unaprijedili igru i poboljšali realizaciju svojih aktivnosti CEV školskog projekta. Nakon mnogih redovnih onlajn sastanaka, ova radionica na licu mjesta omogućila je menadžerima projekata da lako razmjenjuju znanja jedni sa drugima, a istovremeno podižu svijest o određenim temama koje treba integrisati – što može direktno koristiti njihovim zajednicama i organizaciji.

Sastanak je podstakao sve partnere da kritički razmisle o svojim trenutnim metodama/pristupima u aktivnostima CEV školskog projekta i pružio je primjere koje nacionalne federacije mogu preduzeti da povećaju kvalitet i kvantitet rasta.

Odsjek za razvoj CEV-a diskusije na ovu temu sa partnerima iz nacionalnih federacija nastaviće na sljedećem onlajn sastanku kako bi identifikovali/razgovarali koje su akcije prioriteti nakon ove radionice.

EKO mini odbojka – https://odbojka.me/eko-mini-odbojka/

Besplatna škola odbojke – https://skolaodbojke.me/

Povezani članci

Back to top button