Novosti

“Besplatna škola odbojke” za ponovnu afirmaciju odbojke u Mojkovcu

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković posjetili su Opštinu Mojkovac i tom prilikom održali sastanak sa predsjednikom Opštine Rankom Mišnićem i v.d. sekretarkom Sekretarijata za opštu upravu, društvene djelatnosti i kadrovska pitanja Milicom Ristić.

Predstavnici Odbojkaškog saveza Crne Gore informisali su domaćine o novom projektu Saveza – “Besplatna škola odbojke”, gdje je radi realizacije istog planirano angažovanje 14 nastavnika fizičke kulture koji će raditi sa djecom iz osnovnih škola na sticanju osnovnih vještina iz odbojke, a sve sa ciljem popularizacije i omasovljenja muške odbojke u Crnoj Gori.

Konstatovano je da će Opština Mojkovac podržati Odbojkaški savez Crne Gore u ovom projektu, kako bi se odbojka u Mojkovcu opet formirala i razvijala na pravi način, imajući u vidu da je ovaj grad nekada bio poznata odbojkaška sredina.

Projekat “Besplatna škola odbojke” je projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.

Povezani članci

Back to top button