Novosti

Četiri nastavnika iz projekta “Besplatna škola odbojke” na CEV konvenciji trenera u Skoplju

Treća CEV konvencija trenera održaće se 16-18. septembra u Skoplju (Sjeverna Makedonija).

Na konvenciji će učestvovati i četiri nastavnika iz Crne Gore koji su uključeni u projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore “Besplatna škola odbojke“: Dragan Mašković (Bijelo Polje), Igor Peković (Kolašin), Marko Milinković (Pljevlja) i Rešad Kardović (Rožaje).

Nakon dvije uspješne CEV trenerske konvencije 2019. i 2021. godine, održaće se i treća konvencija u glavnom gradu Sjeverne Makedonije, koja će ugostiti preko 160 trenera i nastavnika iz cijele Evrope koji se okupljaju tokom vikenda da uče od nekih od najboljih stručnjaka na svijetu. Konvencija trenera je ključna prednost školskog projekta CEV-a, njen format omogućava trenerima i nastavnicima fizičkog vaspitanja da uče i dijele ideje, kao i da ostanu u kontaktu i razmjenjuju znanja sa kolegama iz drugih sredina, a kompletne troškove odlaska i boravka na konvenciji snosi Evropska odbojkaška konfederacija (CEV).

Program se sastoji od teoretske i praktične nastave, kao i završnog panela i grupne diskusije zakazane za nedjelju, 18. septembra, neposredno prije povratka učesnika, kako bi nove ideje mogli što prije da implementiraju u svojim sredinama, a sve zarad stvaranja novih generacija odbojkašica i odbojkaša.

Povezani članci

Back to top button